Ετοιμάζετε τον γάμο σας; Μην επιλέξετε ένα συνηθισμένο προσκλητήριο για τους καλεσμένους σας , αλλά κάτι μοναδικό…

post4-1200x800

…και ιδιαίτερο! Κάτι διαφορετικό, κάτι αντικειμενικά καλαίσθητο αλλά και πολύ «δικό» σας! Κάτι που θα εκφράζει εσάς, την σχέση σας, τις προσωπικότητές σας και θα παραπέμπει τους καλεσμένους σας, στο συνολικότερο ύφος και στυλ, του δικού σας γάμου!

Γνωρίζουμε, ότι η διαδικασία του γάμου απαιτεί «τρέξιμο», πολλές προετοιμασίες, σημαντικές μικρές λεπτομέρειες που δεν πρέπει να ξεχαστούν και μέσα σε όλα όσα έχουν να διευθετήσουν οι μελλόνυμφοι (και για να λέμε την αλήθεια, κυρίως η μέλλουσα νύφη), υπάρχει και η «υποχρέωση» προς τους γονείς, των οποίων τις επιθυμίες κάποιες φορές, πρέπει να ικανοποιήσεις!

Όλα όμως ξεκινούν, από τη λίστα των καλεσμένων και την εκτύπωση των προσκλήσεων. Και είναι όντως, το πρώτο πράγμα, που προετοιμάζει και πιάνει στα χέρια του ένα μελλόνυμφο ζευγάρι, ακόμη και μήνες πριν, αφού κατοχυρωθεί η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης του μυστηρίου! Κι αυτό, γιατί η χαρά, η αγωνία και τα συναισθήματα γενικότερα, που σου προκαλεί η προσμονή για την επισημοποίηση της σχέσης σου, με το άλλο σου μισό, πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν μορφή! Το κάνετε λοιπόν και γραπτώς, ευρέως γνωστό, σε όσους θέλετε να είναι κοντά σας! Παντρεύεστε! Είναι γεγονός!

Η πρόσκληση του γάμου σας, είναι η πρώτη «κατοχύρωση» ότι αυτό που ονειρευτήκατε, θα συμβεί! Αυτό, για το οποίο σας ευχόντουσαν οι φίλοι και οι συγγενείς, όντως θα συμβεί κι εσείς θέλετε να τους ενημερώσετε για την ημερομηνία του γάμου, τον τόπο και τις λεπτομέρειες που μπορεί να γραφούν σε μια πρόσκληση! Θέλετε να τους τιμήσετε και να τους έχετε κοντά σας, γι αυτό φροντίζετε να στείλετε εγκαίρως τα προσκλητήρια, για να έχουν κατά νου την ημερομηνία, που ενώπιον Θεού (ή αντιδημάρχου) & ανθρώπων θα πάει τη σχέση σας, ένα βήμα πιο πέρα!

Ελάτε σε εμάς, για να δημιουργήσουμε μαζί κάτι μοναδικό!

Το ύφος της πρόσκλησης γάμου που επιλέγετε, δηλώνει πολλά για τις προσωπικότητες του ζευγαριού και προδιαθέτει τους καλεσμένους, για το στυλ, που οι μελλόνυμφοι θα επιλέξουν στο γενικότερο concept, της σημαντικής αυτής στιγμής και βέβαια, δεν πρέπει να είναι ασύνδετο με τα υπόλοιπα κομμάτια του γάμου!

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε χρώματα και υφές στο χαρτί, που θα «δένουν» με τον στολισμό, το νυφικό σας, τις μπομπονιέρες και τα αναμνηστικά σας, κλπ. Φόντο αχνά ή έντονα, συσχετισμένα με τα λουλούδια της ανθοδέσμης σας, το μέρος που θα μείνετε, τα επαγγέλματα που κάνετε, τα ιδιαίτερα κομμάτια της σχέσης σας και πολλά άλλα!

Μπορείτε να κάνετε την διαφορά, επιλέγοντας ένα εντονότερο χρώμα από ότι συνήθως, ένα ιδιαίτερο φάκελο ή και καθόλου, ένα μέγεθος ή σφράγισμα διαφορετικό, από ότι έχετε λάβει κατ επανάληψη, όταν εσείς ήσασταν οι καλεσμένοι!

Σφραγίστε το προσκλητήριό σας, με το δικό σας αυτοκόλλητο επίσης, σε όποιο σχήμα, χρώμα ή μέγεθος επιθυμείτε! Επιλέξτε τη γραμματοσειρά που εκφράζει ακόμη και τις σκέψεις σας, γιατί αυτά που θέλετε να «πείτε» στους καλεσμένους σας, περνούν από το γενικότερο ύφος του δημιουργικού που θα επιλέξουμε παρέα ή θα σας προτείνουμε, αφού μοιραστείτε κάποια πράγματα μαζί μας.

Επιλέξτε το δικό σας προσωπικό κείμενο επίσης κι όχι ένα κοινότυπο προτεινόμενο στιχάκι, αλλά βασίστε το πάνω στο αγαπημένο σας τραγούδι ή ποίημα, στις φράσεις που λέτε ο ένας στον άλλον, στα υποκοριστικά σας ή στους … ιδιαίτερους κώδικες επικοινωνίας με τους φίλους και καλεσμένους σας. Κι όσο για τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς, κάντε κάτι ξεχωριστό και πιο κλασσικό. Ούτως ή άλλως, ο κάθε καλεσμένος του γάμου σας, για να είναι καλεσμένος, σημαίνει κάτι για εσάς, οπότε αξίζει και κάτι το ιδιαίτερο!

Η πρόσκληση του γάμου σας, αξίζει να είναι ιδιαίτερη και να μπει στο αρχείο των αναμνηστικών, όσων σας αγαπούν και να μην πεταχτεί με το πέρας του μυστηρίου ή ακόμη και πριν από αυτό!

Για πολύ ιδιαίτερες προσκλήσεις…

Επιλέξτε την εκτύπωση σε ξύλο, Plexiglas και άλλα ιδιαίτερα υλικά!

Κάντε μια μικρή αφίσα, για πρόσκληση! Μια μικρή αφίσα- ημερολόγιο ή σκεφτείτε, τι άλλη ιδιαίτερη χρήση μπορεί να έχει! Ρωτήστε μας και μπορούμε να σας προτείνουμε πολλές λύσεις, ανάλογα στις επιθυμίες, τις σκέψεις, τη φαντασία σας ή ακόμη και τη δημιουργικότητά σας!

Σε κάθε περίπτωση, σας περιμένουμε στο χώρο μας για να δείτε από κοντά τις αμέτρητες επιλογές σε είδη χαρτιού και όχι μόνο! Ακόμη κι αν είστε των πιο κλασσικών επιλογών και δεν θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό, όπως αυτά τα οποία, αναφέρουμε πιο πάνω, αρκεί να μας το πείτε! Δε θα σας χαλάσουμε το χατίρι!

Και κάποιες συμβουλές:

Αποφύγετε να πάρετε μαζί σας, κάποια από τις μαμάδες-πεθερές, πόσο μάλλον και τις δύο μαζί!

Ελάτε όσο πιο νωρίς, αφού κλείσετε ημερομηνία, για να έχετε χρόνο ώστε να καταλήξετε σε αυτό που πραγματικά θα σας αρέσει!

Και τέλος …η ώρα η καλή!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top