Εταιρική ταυτότητα, η αρχή μιας εταιρίας με …ταυτότητα!

etairiki_1

Η εταιρική ταυτότητα, η δική σας μοναδική ταυτότητα, είναι ίσως από τα πιο σημαντικά κομμάτια μιας επιχείρησης, αφού η επιλογή της συνολικής εικόνας και του μηνύματος που περνάτε μέσα από την ταυτότητα της επιχείρησής σας, έχει τεράστια σημασία.

Η «εικόνα» έχει τεράστια δύναμη, η “πρώτη εικόνα” μεγάλη σημασία, ενώ παίζει επίσης, τεράστιο ρόλο στο να μπορεί από την πρώτη οπτική επαφή να προσελκύσει (προσοχή, μη συμβεί το αντίθετο) το ενδιαφέρον πελατών, συνεργατών, αλλά και του κοινού γενικότερα.

Μέσω της επιλογής των σχεδίων, των χρωμάτων, των γραμμών, των γραμματοσειρών, κλπ επικοινωνείτε το ύφος, τη δραστηριότητα και την κουλτούρα της επιχείρησής σας.

Η εταιρική ταυτότητα, σχεδιάζεται και στη συνέχεια γίνεται πράξη, αφού δουλέψετε παρέα με το γραφιστικό μας τμήμα, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις προσδοκίες, τη φαντασία αλλά ακόμη και τις απαιτήσεις που έχετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, ώστε να ενταχθείτε στην αγορά, με τρόπο δυναμικό. Και πιστέψτε μας, ένα ισχυρό brand χτίζεται από την πρώτη στιγμή που θα κάνει την εμφάνιση της μια εταιρία, με δυνατό λογότυπο και εταιρική ταυτότητα που την κάνει να ξεχωρίζει, επικοινωνώντας το ίδιο το “προφίλ” της εταιρίας και συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της, μέσω της δικής της σφραγίδας! Μέσω της εταιρικής ταυτότητας, που κάνει ξεκάθαρα, όσα δεν μπορούν να περιγραφούν σε σύντομο χρόνο, αλλά πόσο παράδοξο, πολύ γρήγορα μέσω μιας ισχυρής εικόνας!

Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας λοιπόν, ξεκινά από τη σχεδίαση του λογοτύπου, το οποίο καθορίζει και την εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων. Ελάτε να μιλήσουμε, να σημειώσουμε, να σχεδιάσουμε και να καταλήξουμε σε αυτό που πραγματικά θα σας αντιπροσωπεύει!

Τα βασικά στοιχεία για μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα είναι το λογότυπο και οι εφαρμογές του σε διάφορα είδη όπως: επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα, folder, μπλοκ σημειώσεων, παραστατικά και διάφορα άλλα χρηστικά αντικείμενα, με τα οποία γίνεται η καθημερινή επικοινωνία με συνεργάτες και πιθανούς πελάτες.

Εμείς, μπορούμε να εγγυηθούμε για την δύναμη του λογοτύπου σας και την δημιουργία μιας ισχυρής εικόνας, για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, ενώ είμαστε σίγουροι ότι έχετε φροντίσει και επιτύχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, αφού σκεφτήκατε και την δημιουργία της δικής σας εταιρικής ταυτότητας!

Εμπιστευτείτε μας και βγείτε κερδισμένοι, όπως τόσοι επαγγελματίες που έκαναν το ίδιο!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top