Αυτοκόλλητο! Φαντάσου το, ζήτησέ το, εκτύπωσέ το … κόλλησέ το!!!

46061194_1851237224986931_7158789804652494848_o

Αυτοκόλλητα κάθε μεγέθους, σχήματος, χρώματος και αρεσκείας! Αλήθεια, έχετε αναλογιστεί ποτέ την χρησιμότητα ενός αυτοκόλλητου με την επωνυμία ή το λογότυπό σας, για διάφορες χρήσεις ; Ίσως η εκτύπωση αυτοκόλλητων για διάφορες χρήσεις σε διάφορα επίσης μεγέθη, να είναι πιο αναγκαία από όσο νομίζετε. Παρακάτω θα σας δώσουμε κάποιες ιδέες, ώστε να σας «λύσουμε» τα χέρια σε κάποιες περιπτώσεις ή να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε άλλες μεθόδους (όχι και τόσο εύχρηστες ή οικονομικές) επικοινωνίας του μηνύματός σας, μέσω της ψηφιακής εκτύπωσης.

  1. Επαγγελματική κάρτα σε αυτοκόλλητο, αντί για απλή κλασσική κάρτα. Κάνοντας μια ποσότητα καρτών σε αυτοκόλλητο, έχετε κάποια xtra οφέλη για τους εξής λόγους, η κάρτα μπορεί να χαθεί εύκολα, να «γλιστρήσει» μέσα από το πορτοφόλι του πελάτη σας, μέσα από ένα folder, κλπ, καθώς δεν μπορεί να στερεωθεί με κάποιο τρόπο. Μια κάρτα σε μορφή αυτοκόλλητου όμως, μπορεί να κολληθεί παντού. Στο εσωτερικό μιας ατζέντας, ενός folder, στο εσωτερικό ενός ντουλαπιού, ή οποιασδήποτε επιφάνειας ώστε ο ενδιαφερόμενος για εσάς, να έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα στοιχεία σας, γνωρίζοντας που βρίσκεται η «κάρτα» σας κι όχι ψάχνοντας στα προσωπικά του αντικείμενα, ώστε να βρει που μπορεί να έχει ξεπέσει η κάρτα σας! Σε περίπτωση που δεν θέλει να την εφαρμόσει κάπου, απλά δεν ξεκολλάει το πίσω μέρος!
  2. Σφραγίστε τους φακέλους της επιχείρησής σας, με αυτοκόλλητο στο οποίο αναγράφεται η επωνυμία ή το λογότυπό σας. Σε όποιο μέγεθος και σχήμα θέλετε, για όποιο μέγεθος αντίστοιχα φακέλου θέλετε να το εφαρμόσετε. Είναι άλλη η εικόνα που δίνετε προς τους πελάτες και συνεργάτες σας, προσέχοντας τέτοιου είδους λεπτομέρειες!
  3. Στολίστε την βιτρίνα σας, σε περίοδο γιορτών, προσφορών και όχι μόνο. Ενημερώστε τους πελάτες σας, τους συνεργάτες σας, κλπ τοποθετώντας το μήνυμά σας όπου θέλετε εύκολα και αφαιρέστε το επίσης εύκολα, όταν δεν θα ισχύει πια!

4 .Ντύστε μικρότερες ή μεγαλύτερες επιφάνειες που έχουν φθαρεί ή που απλά μπορούν να εξυπηρετούν κάποιο σκοπό της επιχείρησή σας, όπως η σήμανση (απαγορεύεται η είσοδος, μην καπνίζετε, κα).

5 .Εφαρμόστε το λογότυπό σας παντού κι όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού! Σε σκεύη, σε κινητά, σε ακίνητα, σε αυτοκίνητα, σε αυτοκόλλητα που λόγω του υλικού και της ποιότητάς τους δεν παθαίνουν τίποτα και αντέχουν στις καιρικές συνθήκες έως και εφταετία. Ρωτήστε μας!

  1. Κλείστε τις συσκευασίες μέσα στις οποίες τοποθετείτε τα προϊόντα σας, με το αυτοκόλλητο που ταιριάζει στην κάθε περίπτωση κι όχι με απλό σελοτέιπ.
  2. Θέλετε να αλλάξετε την διακόσμηση του χώρου σας, αλλά δεν επιθυμείτε να πάρετε ελαιοχρωματιστή και να μπείτε σε τέτοιου είδους διαδικασίες; Αυτοκόλλητο! Για σχέδια, μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις και ολόκληρες ταπετσαρίες!

Ότι κι αν σκεφτήκατε όση ώρα διαβάζατε αυτό το άρθρο, μη διστάσετε να το μοιραστείτε μαζί μας ή να μας μεταφέρετε την δική σας ιδέα ή απορία!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top